sunnuntai 13. lokakuuta 2013

I Love Me - messut


Terveisiä Helsingistä ja I Love Me- messuilta ! :)

Ihan huippu viikonloppu takana! Laatuaikaa äitin kanssa, shoppailua, terveys, kauneus, muoti ja ruoka kaikki samassa paketissa! No jotta tässä postauksessa olis edes jotain luettavaa niin mennään sitten viikonlopun kohokohtiin :)

Perjantaina lähdettiin aamujunalla jo Helsinkiin äitin kanssa. Yövyttiin Sokos hotelli Presidentissä. Perjantai päivä meni kaupungilla shoppaillessa ja kierellessä. Stockmannin Hullut päivät osu samaan saumaan ja musta tuntu että porukkaa oli joka paikassa ja kaikki puhu eri kieliä. Ruotsista ja Venäjältä oli varsin paljon porukkaa, joka toi tunnelman että: " Ulkomaan matkalla ollaan" :D

Launtaina oli ihan sairaan upeaa ilma ja mä en itse ole mikään ratikka-bussi-juna liikkuja niin päätettiin kävellä messukeskukseen. Matkaa käveltäväks yhteen suuntaan tuli sellaset sopivat 4 km, mikä musta ainakin oli ihan hauskaa :) Messukeskukseen kun päästiin siinä kello yhdentoista korvissa oli paikalla jo täysi tuhina :) Porukkaa oli paljon ja ammattilaisiakin ihan kivasti :) Messuillahan oli siis kauneus, terveys, muoti ja häät. Hää osastolla ei juuikaan tullut käytyä, mutta muut osastot kyllä koluttiin täysin :) Osallistuin kaikkiin vastaan tuleviin arvontoihin ja hirmuisesti sain kaikkea kivaakin mukaan :)

Kävin myös kehonkoostumus mittauksessa messuilla, mikä on aika hyvä tsemppari tässä kiristyksessä ennen joulua :)Messuilla oli myös ilmainen iho- ja hiusanalyysi, mahdollista joogata tai testailla eri kuntosali laitteita. Hampaiden valkaisua, ripsien pidennyksiä, manikyyrejä ja vaikka mitä oli myös tarjolla.

Itse ostin messuilta Remingtonin Shine Therapy lapioharjan, hintaa iha nuudella oli vain 9,90€. Harjan harjakset ovat nailonia jotka estävät pörröisyyttää ja lisäävät kiiltoa ja sileyttä hiukseen.
Tilasin Fit- lehden puoleksi vuodeksi sekä ostin Mivi Total Flex - monivitamiini juomaa.
Mivi Total Flex on siis nestemmäinen monivitamiini joka on valittu vuoden 2011 urheilu ravinteeksi. Tuotteen kerrotaan lisäävän lisävoimaa liikuntaan ja aktiiviseen elämään. http://www.life.fi/Mivitotal-Flex - tuolla ainakin oli jotakin kyseisestä tuotteesta :)

Vielä joitakin kuvia ja ostoksia :)

Mulla oli niin paljon tavaraa, että oli pakko ostaa uusi laukku :D Tää ihanuus siis Aleksi 13:sta
34,95€ OIS 


Salille ostin tälläiset hansikkaat ;)
Intersport 12,95€

Tälläinen Kauneuden kirja hyppäs mun kassiin ;)
5.95€

Fit:in tilaaja lahjana oli Pure Mineral meikki setti

Remingtonin harja 9,95€ Ja nuo kaksi pulloa ovat hiuspohjan ravinne öljyjä joita myös tarttui mukaan messuilta


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti