sunnuntai 8. joulukuuta 2013

Kello käy

Viikko on taas kulunut liian nopeasti! Liian monta pyhää ja liikaa vapaa-aikaa... Miten sitä aina haaveilee siitä lomasta ja omasta vapaa-ajasta ? Olen itse nyt viikon verran zippaillut kotona ja kaupungilla, salilla ja lenkillä ja silti aika kuluu liian hitaasti.
Joulu kolkuttaa ovella ja huomenna aloitan tekemään ITSE joulukortteja joka on todellakin suuri ihme. Vihaan tehdä käsitöitä ja kuvistöitä, mutta nyt päätin pinnistää. Hankein salikortin Poriin ja on ihanaa kun ehtii käymään pitkästä aikaa kunnolla salilla. Lasken päiviä täysikäisyyteen, koulun alkuun, intti leskeyteen, jouluun, uuteen vuoteen, viikonloppuun ... Kuuluuko todella laskea päiviä, miksi en eläisi hetkessä? Nauttisi siitä hetkestä? Tässäpä siis jokaiselle haaste alkavaan viikkoon!

Viikkoni kului siis salilla ja lenkillä, toki hieman kävin kurkkimassa mitä joululahjoja ostelen. Keskiviikkona vietettiin ystäväni synttäreitä elokuvissa, mun elämäni ensimmäinen nälkäpelikin tuli koettua. Kolmas on pakko nähdä;) Itsenäisyyspäivänä juhlittiin vielä kerran pikkuveljeni synttäreittä.

Ensi viikko kuluu pitkälti samalla lenkki - sali kaavalla. Yritän myös opetella kokaamaan ja syömään siinä sivussa oikein. Harkitsin myös menemistä mummulaan, opettelemaan kutomista :)

Postaus pitkästä aikaa myös kuvien kanssa :) Hauskaa joulun odotusta teille kaikille ! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti