torstai 26. joulukuuta 2013

Onkos täällä kilttejä lapsia!?

No totta kai! Tämänkin vuoden joulu hössötyksestä on selvitty ja voi hyvillä mielin alkaa valmistautua uuteen vuoteen ja niihin legendaarisiin uusiin kujeisiin!

Jouluaatto siis vietettiin sekä meillä että Timolla. Oli ihanaa aamulla kipittää kuusenjuureen ja asetella paketit isoon kasaan kuuseen juurelle. Siitä sitten nokka kohti Timon isovanhempia ja maittavaa joulupuuroa. Hautausmaa käynti ei ole koskaan ollut osana oman perheeni jouluperinnettä, mutta tänä vuonna sekin tuli tehtyä. Ilma oli sateinen, mutta tunnelmalliset muistokynttilät hautausmaalla oli näkemisen arvoista.

Joulupöytiä kertaa kaks ja sitten joululahjojen pariin, ensin kotona sitten Timolla. Sain tänä vuonna aivan liikaa joululahjoja ja olin täysin puulla päähän lyöty, sillä eihän mun pitänyt mitään lahjoja saada!
Lahjoista en vielä kerro sen enempää sillä haluan tehdä niistä oman päivityksen kunhan ehdin. Olivat ne sen verran mahtavia.

Joulun pyhät ovat kuluneet täysin rauhallisissa tunnelmissa kotona syöden. Huomenna hilpastaan shoppailemaan ja jännäämään pääseekö meitin perheen humma koelähdöstä läpi. Pidetään peukkuja!

Vuorossa muutama heikko kuva joulusta!
<3 Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti