torstai 19. joulukuuta 2013

Kun pukki ovella kolkuttaa

Joulukuinen sää niin kuin kaikki varmaan huomaa tuosta kuvasta... Täällä lännessä siis paistelee aurinko ja vihreys on valloillaan niin pellolla kuin pihassakin.
Kovasti sitä joulua odottaa, mutta onko tämä nyt joulua? - Ulkona +4 ja lumesta ei ole tietoakaan. Itsellä ainakin tuntuu joulufiilikset olevan vielä kaukaisessa tulevaisuudessa.
Kaikki joululahjat on kuitenkin ostettu ja jopa paketoitu! Sainpas ne kortitkin postitettua ajoissa. Oriflame tilaukset on melkein kaikilla asiakkailla ja kämppäkin on viimeistä silausta vaille valmis. Ainoastaan se fiilis on hukassa.
Viikko on kulunut taas salilla ja lenkillä. Eilen pidin kuitenkin vapaata ja löhösin sohvalla katsellen leffoja. Jäin siis yksin koiran kanssa muun poppoon suunnatessa Helsinkiin. Illallla valmistettiin Timon kanssa hyvää salaattia ja saunotiin. Ja käytiinhän me Eskon elämänsä pisin lenkki, olisko ollut joku kilsan verran...

Tän päivän kuviot on vielä melko auki. Tarkotus olis lähteä äitin kanssa vielä hiukan kaupoille ja siinä se. Huomenna on jo perjantai ja monella viimeinen työ/koulupäivä ennen lomaa. Mulla tosin tätä lomaa on ollu jo ihan tarpeeks ja voisin vaikka palata heti koulun penkille. Ehkä mä kuitenkin maltan odottaa ensi vuoteen.

Rakastan lahjojen ostamista ja paketoimista, toki niitä lahjoja on myös itse kiva saada. Tänä vuonna kuitenkin päätin etten ostaisi yhtään turhaa joululahjaa ja ainakin tällä hetkellä uskon ettei niin ole käynyt. Toki kummipoikani 3v sai lahjaksi leluja joita pojalla jo takuulla on, mutta itse ostan mielummin pojalle lahjan joka häntä itseä miellyttää kuin sen perus paidan, joka heitetään äitin syliin, pois muiden lahjojen alta.

Ennen joulua vielä varmasti jotain postausta! :)

Nenni

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti