keskiviikko 29. tammikuuta 2014

Alkuviikko kuluu hitaasti viikonloppu venähti taas ...

Tosiaan aika kuluu siivillä. Inttileskeyttä on takana jo melkein kuukausi ! Ja niin myös edellisestä postauksesta jossa olen kertonut kuulumisia.

No mitä tänne nyt sitten kuuluu? Viikot kuluu koulussa, jossa meillä on ihan mahtava luokka ja luokka henki ihan huippua. Tulipa turhaan stressatua siitäkin sitten.

Sali rytmiin on taas päästy kiinni ja kun kotona on tuo oma "sali" niin helpottaa kummasti. Veljeni nimittäin hommasi soutulaitteen, käsipainoja, painonnostotangon, vatsalihas laitteen ja muutaman treenimaton sekä kuntopyörän. Toki mulla on myös kolmen kuukauden salikortti piukkoihin paikkoihin tuolla Porissa.

Viikonloput ovat menneet nopeasti. Käytiin Essin kanssa Tampereella, Ideparkissa tuossa muutama viikko sitten lauantaina, edellisviikonloppuna Timo oli ekoilla lomillaan ja aika meni ihan hirmu vikkelään.
Viime viikonloppuna oltiinkin perjantaista lauantaihin tampereen kylpylässä sviitissä, sekä ikeassa ja ideaparkissa niin ja Tampereen kaupungilla.

Mun piti olla ostoslakossa, MUTTA ostin uuden Parka takin jolle jäi hintaa 99€! Se oli vaan niin kiva, jossain kohtaan kuvia siitäkin. Lisäksi Ikeasta mukaan tuli yöpöydän valaisimet ja wc:n matto.

No muutamia kuvia loppuun vielä! : )
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti