keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Inttileskin elämä

Niin se aika vaan kuluu! Blogini pienestä tauosta olen erittäin pahoillani, mutta kalenteri ei juurikaan ole antanu aikaa ylimääräisille askareille!

Alkuvuosi on ollut hirmuisen kiireinen, kohtahan siis ollaan jo tammikuun puolessa välissä?! Minne aika todella kuluu?
No itse vietin vuoden vaihtumisen Porissa. Ensimmäinen kerta muuten Porissa. Viettiin suhteellisen rauhallinen yö, katseltiin rannassa raketteja, syötiin grillillä ja nautittiin hyvästä seurasta. Kolmen aikaan sitten kotiuduttiin taksilla.
No loma oikeastaan päättyikin siihen, sillä koulu alkoi heti torstaina. Sosiaali- ja terveysala. Oli aika avata vuosi 2014 uusilla kuvioilla. Ala on todella mieluisaa opiskelua ainakin vielä tällä hetkellä. Olen saanut uusia kavereita joiden kanssa takuulla viihdyn ainakin sen kaksi vuotta, miksenpä myös pidempään? Koulusta takuulla lisää myöhemmin!:)

Loppiaisena Timo sitten lähti armeijaan. Sekin on varmasti suuri muutos vuoteen 2014. Aikaa tuntuu olevan kovin vähän, mutta se myös välillä tuntuu aivan matelevan. Kovin yksinäistä, kun ei tarvitse miettiä sen toisen menoja ja kyytejä. Sillä ainut kyyti on bussi, tai äiti ja isä ;) Kunhan alkuun päästään niin pian se sieltä jo kotiin tuleekin!

Tänään käväisin Oriflamen seminaarissa ja tiedän taas paljon lisää oriflame juttuja! Ennen kaikkea jakson yksi juttuja! Hauskaa oli, niin kuin aina. Vaateneuvojalla oli myös oma puheenvuoronsa tilaisuudessa ja nyt mä osaan sitoa huiveja, ainakin teoriassa!!!

Huomenna ripsari postausta!

Nyt hyvää yötä

Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti