keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Pituutta vai tuuheutta?

Heissulivei!

Ootteko koskaan miettiny miten arvokasta on että näkee asioita ja voi kokea asioita näkemällä. Miten arvokkaat ne meidän omat silmät on? Silmät on se keskeinen osa naamataulua, kun keskustelet jonkun kanssa sanotaan aina että: "muista se katse kontakti". Lisäksi silmien meikkaus on ihanaa ja silmämeikkiä on helppo vaihdella. Silmistä saa helposti juhlavat ja arkiset.
weheartit.com


Silmistä saa helposti aasin sillan ripsiin. Kaikilla meillä on vähän erilaiset ripset. Toisilla on jo luonnostaan pitkät ripset kun taas toisilla lyhyet. Joillakin ripsiä on paljon kun taas toisilla hieman vähemmän. Toiset haluavat saada ripsistä näyttävät toisille riittää ihan "normaalit" hieman huomaamattomammat ripset.

Itselle on aina ollut tärkeää että ripset ovat tuuheat ja pitkät. Osittain jo siksi että silmälaseja käyttäessä ripset saattavat jäädä ehkä jopa hieman piiloon.

Jotta ripset ovat mieluisat tarvitaan usein ripsiväriä. Lähes kaikkien arkimeikkiin myös kuuluu se ripsari. Kaapissa on joku 8 eri ripsaria joita vuosien mittaan on sinne kertynyt ja sitten vaan aamulla miettii että missä onkaan se paras harja. NOU! Ripsari tulisi vaihtaa kolme kuukauden välein ja jopa ennenpäänkin jos ripsarin avattaessa ei enää kuulukkaan sitä normaalia moiskausta.
Vanhentunut ripsari saattaa aiheuttaa helposti silmätulehduksen tai vaurioittaa itse ripseä.

Oriflamella ripsiväri valikoima on melko suuri. Tässä kuitenkin muutama suosittu.

  

 Oriflamen vakio ripsiväri on Wonder Lash- ripsiväri. Ripsivärin harja on 3D, jolloin ripsistä tulee taipuisat, pitkät ja tuuheat. Ripsiväri on säänkestävä ja sisältää ripsiä ravitsevia ainesosia.
Hintaa ripsivärillä on 15,90€
 Toinen oriflamen melko tunnettukin ripsiväri on VeryMe sarjan Extendalash mascara. Tämä ripsiväri saa aikaan nukkemaiset räpsy ripset. Se pidentää ja erottelee ripsesi. Lisäksi harjassa on joikaisen harjaksen päässä pikkuharjat
Hintaa tässä jaksossa 3,90€ Norm. 5,90€
 Ehdotton oma suosikkini jota tälläkin hetkellä käytän on oriflamen Master Curl ripsari. Ripsiväri pitää ripset kaarevina jopa 14 tuntia ja sen erikoinen harjaosa tekee ripsistä vieläkin pidemmät ja taipuisammat kuin ennen.
Hintaa ripsarilla on 15,90€


Viimeisenä, muttei toki vähäisimpänä Oriflamen Giordani Gold supreme Length -ripsiväri. Uusi muovinen ripsiharja erottelee ripsesi ja tekee niistä pidemmät jo yhdellä vedolla. Tästä ripsiväristä ei laatua puutu.
Hintaa ripsivärillä on tässä jaksossa 13,90€ Norm. 19,90€Sellaista tänään! :) Jossain kohtaa asiaa meikkivoiteista ja Wellnesseistä! :) Hauskaa kevään odotusta!

Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti