tiistai 14. tammikuuta 2014

Naama kovilla!

Heissan !

Kuulumis postausta on tulossa vielä loppu viikosta, mutta nyt ajattelin sitten toteuttaa sen meikkivoide postauksen oriflamen pohjalta.

Tosiaankin siis harvoin tulee ajateltua miten kovilla se naamataulu onkaan. Näinkin kovilla pakkasilla kun tuo kasvojen alueen iho jää usein huomiomatta. Kaikki haluavat varmasti näyttää hyvältä ja jokainen meistä kuitenkin joutuu useinkin katsomaan peiliin. Itsellä on paha cuperosa iho joka näin kovilla pakkasilla on todellinen ongelma! Onneksi hyvä meikkivoide pelastaa senkin tilanteen, sillä siinä missä kosteusvoide niin myös meikkivoide suojaa ihoa jopa normaalia kosteusvoidetta paremmin.

Aloitetaan oriflamen upouudesta tulokkaasta, tämä Perfect Fusion foundation on siis nyt ensi kertalainen kuvastossa. Itse sain tuotteen käsiini tuossa viime viikon tiistaina ja nyt testaillut sitä siis viikon verran. Olen todella tyytyväinen ja ainakin nyt tällä kokemuksella on punoittavat poskipäät jääneet näilläkin ilmoilla piiloon. Iho jää miellyttävän tuntuiseksi ja näyttää luonnolliselta. Suojakerroinkin on 30.
Hinta 11,90€ (Norm. 16,90€)


Seuraavaksi ennenkin täällä nähty oriflamen oma BB Cream- voide. Tää on edelleenkin hyvä! Tosin sävyn valinnassa saa olla tarkkana, sillä sävyjä on vain kolme, tarkkana saa myös olla ettei levitä voidetta liian paksua kerrosta jolloin naamasta tulee epätasainen ja rasvaisen näköinen. Tuote kuitenkin peittää hyvin ja korjaa ihon pieniä virheitä. Suojakerroin, ihonhoito ja meikkivoide- kaikki samassa
Hinta 16,90€


Seuraavana onkin oriflamen EcoBeauty- sarjan meikkivoide. Nimensä mukaisesti tuoten on tehty täysin egologisesti. Reilunkaupan meikkivoide korjaa hyvin ihon epäkohtia ja erittäinen kevyt ja miellyttävä iholla.
Hinta 9,90€ (Norm. 19,90€)

Tässä nyt kolme melko erityyppistä meikkivoidetta. Kaikki suhteellisen sopivia hintoja ja hyviä tuotteita. Lisää saa toki kysellä ja vastaan mielelläni! Nyt vaan kaikki päivittämään meikkivoide varastojaan!!

Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti