keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Face to face

Heippa taas! :)

Ajattelin nyt kirjoitella tätä naaman hoito postausta ! Olen ensinnäkin suhteellisen laiska naamani suhteen, nyt kuitenkin olen päättänyt skarpata ja tämä postauskin kai yrittää tukea minua :) Kun talvi alkaa tulemaan ja ilmatkin ovat jo aikoja sitten viilenneet alkaa ihokin vaatia hemmotelua.

Oma ihoni on todella ohut ja herkkä varsinkin tuosta poskipäistä. Couperosa iho on melko inhottava ja kovilla pakkasilla en todellakaan tarvite poskipunaa.

Pesen ihoni iltaisin Garnier:in Nordic Essentials sarjan Rose kasvovedellä ja puhdistusemulssiolla. Olen tyytyväinen kasvoveteen mutta emulssio on hieman liian voimakas poskipäilleni. Vuoden jälkeen olisi suunnitelmissa kokeilla oriflamen optimals sarjaa ja erityisesti sitä joka sopii herkälle ja kuivalle iholle. Silmämeikin poistain yksinkertaisesti Nivean silmämeikin poistoaineella.


Ihoni rasvaan aamulla ja illalla. Aamuisin laitai normaalia Nivean Soft rasvaa jonka lisäksi laitan meikinalustusvoiteen. Iltaisin rasvaan ihoni SBIANCANTE -öljyllä. Sen imeytyminen vie kauan joten siksi en sitä aamuisin halua laittaa. Iltaisin laitan neljä tippaa ja se on juuri sopiva kuivalle iholleni. Ihosta tulee pehmeä ja mukavan oloinen. Tuotetta kuitenkin saa vain kosmentologilta ja pullo maksaa n.30€ toki se myös kestää kauan!
Ei kovinkaan oriflame tässä postauksessa. Mutta totuus on etten ole Oriflamen ihonhoito tuotteisiin kovinkaan paljon vielä tutustunut. Toki käytän tällä hetkellä oriflamen meikkejä oikeastaan vallan ja ripsiseerumikin on käytössä sillä haaveilin hetken ripsien pidennyksistä mutta putosin maanpinnalle ja koitan kasvattaa ja hoitaa ripsiäni muuten. Seerumista oma postaus ensi viikon lopulla.

Nyt hauskaa loppuviikkoa!

Neenu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti