sunnuntai 3. marraskuuta 2013

My new oriflame

Heissan taas! :)

Pinnistin tosiaan tuossa ja tämä on jo toinen postaus tämän vuorokauden sisällä :) Äskeinen postaus tuli ihan lonkalta kun aloin selailla vanhoja kuvia :)
Viikko on kulunut hieman sekavissakin merkeissä. Olen ollut valmiina nukkumaan jo ennen ilta kahdeksaa ja silmien pitäminen avonaisina on melkein vaatinut tulitikkuja! Saamattomuudesta huolimatta, maanantaina käväisin salilla, tiistaina tein super siivouksen huoneessani, keskiviikkona surkuttelin huonoja koe arvosanoja, torstaina shoppailin äidin kanssa, perjantaina käväisin raveissa Timon kanssa, lauantaina vietin laatuaikaa Timon kanssa ja tänään olen rentoutunut :) Siinä mun viikko !

No mutta  postauksen aihe piti olla oriflamet! Elikkäs siis, osan tuotteista ostin itse ja osan sain ilmaiseksi lahjana. Tämä kuukausi on melkoisen täynnä oriflamea henkilökohtaisessa elämässäni. Ainakin järjestän itse kutsut, muutama oriflame tilaisuus itsellä luvassa ja lisäksi joulu näkyy myös kuvastoissa ja kamalasti uusia tuotteita joita haluaisi kokeilla!

Ostin siis itse Oriflame beauty Studio artist Gel Eyelinerin, jota en ole vielä ehtinyt kokeilemaan. Siksi sitä ei nyt tässä postauksessa näy myöhemmin takuulla:)

Viime jakson aikana meillä oli myös meikkikurssi Porissa, jossa olikin ihanasti porukkaa ja paljon hyviä neuvoja. Lahjaksi sieltä sain Master Curl Mascaran. En voi sanoa kuin että olen täysin ihastunut tuotteseen! Yleinen mielipiteeni on että se harja on melkeinpä samantekevää ripsarissa. Omistan pitkät ripset joten ennen tätä olivat ripseni samanlaiset jokaisen ripsarin jälkeen. Tässä ripsarissa on kaareva harja, joka tekee ripsistä kaarevammat ja mikä parasta se kaarevuus pysyy! Laitoin vielä kuvankin ihanasta ripasaristani joka näyttää olevan vain 15,90€!


Toinen hankintani jonka ajattelin esitellä oli Very me:n meikinalusvoide. Olen ostanut voiteen jo aikaisemmin ja käytänyt sitä melko säännöllisesti. Tuote on hyvin neutraali ja iho jää ihanan pehmeäksi käytön jälkeen, tuoksu on myös ihanan raikas. Käytän päivittäin naamassani oriflamen BB-voidetta enkä itse huomaa eroa laitanko alle tuon alusvoiteen vai en. Täytyy joskus kokeilla jos sen laittaa normaalin meikkivoiteen alle. Tuote on kuitenkin halpa ja tasoittaa ihoa. Hintaa oli 7,90€


Nyt koulu juttujen pariin! Hauskaa alkavaa viikkoa kaikille! :)

<3: Neenu
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti